Let op! In verband met vakantie, aanmelding nog mogelijk t/m uiterlijk 12 maart!

Hallo Jeugdleden, Ouders/ Verzorgers,

Vorig jaar hadden we na 2 Corona jaren weer een ontzettend geslaagd trainingsweekend in Rijssen. Daarom gaan we er ook dit jaar natuurlijk weer een gezellig MTB Weekend van maken met de MTB Jeugd. Van vrijdagmiddag 31 maart t/m zondagmiddag 2 april, gaan we met de jeugdleden naar Hellendoorn. Tijdens dit weekend logeren we in grote kampeerboerderij en gaan we mountainbiken in een andere omgeving. In de omgeving van Hellendoorn ligt één van de mooiste MTB routes van Nederland, met veel klimmen en dalen, waardoor we de geleerde skills in praktijk kunnen brengen. Is dat niet super tof?

We verblijven het weekend in een best wel luxe groepsaccommodatie, De Bosrand, op ongeveer een uurtje rijden vanaf Gieten. Tijdens het weekend gaan we natuurlijk niet alleen maar mountainbiken, we doen ook veel andere leuke en sportieve dingen! Over het algemeen gaan de meeste jeugdleden mee op weekend en we hopen dat jullie natuurlijk nu ook weer mee willen. Belangrijk om te vermelden is dat de accommodatie niet een onbeperkt aantal (slaap)plaatsen heeft, dus VOL=VOL (inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst).

Dit jaar gaan we in het weekend van 31 maart t/m 2 april en de kosten bedragen 75 euro p.p. Wil jij mee? Geef je dan zo snel mogelijk op via onze website. De aanmeldlink zie je onder MTB Jeugd. Mocht u kind wel mee willen maar lukt het niet om dit bedrag in één keer te voldoen neem dan contact op met onze penningmeester Wilma Tielman.

Aanmelden kan nog t/m 12 maart 2023
Klik hier om je aan te melden

Bestuur MTB de Hondsrug

Trainingsweekend Jeugd van 31 maart t/m 2 april