MTB Volwassenen

Elke zondagochtend mountainbiken we me twee groepen volwassenen. Vaak zijn er ook ouders van jeugdleden die tijdens de training van hun kinderen zelf met een groepje het bos ingaan. Er is aan sluiting genoeg en vooral gezelligheid. Wanneer er een trainer vrij is en mee kan fietsen (en de groep wil dit ook) dan gaat hij of zij mee. Er word dan gewerkt aan techniek.

In de periode april tot ongeveer september/oktober gaat er iedere donderdag een groep enthousiaste mountainbikers op de fiets het bos in. In veel gevallen rijdt er ook iemand mee met trainingservaring. Het plezier staat bij de tochten voorop en er wordt zodanig gefietst dat er voor ieders wat wils is en iedereen mee kan komen. Samen uit, samen thuis!

Daarnaast organiseren we periodiek clinics voor volwassenen. Tijdens die clinics kun je werken aan je fietstechnieken in een gezellige groep. Lees hierover meer hier.

Kortom: er zijn verschillende momenten om met gelijkgestemden de bossen op te zoeken. Wil je meer info, stuur dan een mailtje het contactformulier hier.