Over de Club

MTB de Hondsrug is een mountainbikevereniging die vanuit de omgeving van Gieten diverse activiteiten aanbiedt voor mountainbikers. De vereniging wordt gerund door vrijwilligers. We beschikken over NTFU-gecertificeerde MTB-trainers die elke week kostenloos de trainingen verzorgen. Deze trainers worden geholpen door een groep enthousiaste vrijwillige begeleiders.

We werken vooral vanuit de gedachte dat plezier in het fietsen en plezier met elkaar voorop staat (samen uit, samen thuis). En dat we op een veilige manier onze sport (leren) beoefenen. In ons huishoudelijk reglement kun je lezen wat onze doelstellingen zijn en nog veel meer.

We geven trainingen aan de jeugd, organiseren clinics voor volwassenen en organiseren vaste fietsmomenten waar leden zich bij kunnen aansluiten. We fietsen het hele jaar door (tenzij de weersomstandigheden te slecht zijn, zoals sneeuw en gladheid). We komen samen op een vaste locatie in Gieten waar we ook na de training of activiteit een kopje koffie kunnen drinken.

Binnen MTB de Hondsrug heeft elk bestuurslid een of meerdere taken. Daarnaast vormen de voorzitter, de penningmeester en de secretaris het dagelijkse bestuur.

Voorzitter: Edwin Sikkens (Communicatie, subsidies en fondsenwerving)
Penningmeester: Wilma Tielman-Kors (Sponsoring & Vertrouwenspersoon)
Secretaris: Ben Abel (Communicatie & Ledenadministratie)

Bestuursleden
Harry Tielman (Kleding, Huisvesting, Clinics, toertochten)
Norbert Hildering (Catering, Lief en leed, Veiligheid)
Hilda Jongsma (Diverse activiteiten)
Benno Trip (Diverse activiteiten)