Lidmaatschap

De volgende lidmaatschappen kun je kiezen bij MTB de Hondsrug. Prijswijzigingen zijn mogelijk onder voorbehoud.

Voordelen Lidmaatschap

Clubhuis - Gratis koffie / Thee
Na elke training of andere clubactiviteit sluiten wij gezamalijk af met elkaar in ons verwarmde clubhuis. De zorgt voor verbinding en extra gezelligheid. Natuurlijk is de koffie en thee gratis.
NTFU Verzekering
Goed verzekerd op pad met de NTFU fietsverzekering! Als lid van de MTB de Hondsrug ben je automatisch verzekerd tegen materiële schade aan je MTB en persoonlijke eigendommen ten gevolge van een ongeval.

Let op: Niet alleen je MTB, maar ook je normale fiets is verzekerend.  ( zie voorwaarden N.T.F.U. )

Jeugd & Volwassenen Training
Gemiddeld 40 weken per jaar is er op zondag de mogelijkheid om aan te sluiten bij de Jeugd & Volwassen training. Daarnaast fietsen we op de donderdagavond in het zomerseizoen met de volwassenen.
Clinic Korting
Bij een lidmaatschap krijg je korting op onze clinics.
Fietssport Magazine
Zes keer per jaar ontvang je de Fietssport Magazine. Een tijdschrift boordevol inspiratie voor sportieve mountainbikers.
Gratis GPX-Routes
Gratis GPX-routes te downloaden via Fietssport.nl. Op deze website staan ruim 500 routes voor sportieve fietsers. Leden kunnen deze routes gratis downloaden.
NTFU Toertocht Korting
Leden ontvangen bij deelname aan toertochten uit de NTFU toertochtenkalender korting op het inschrijfgeld. Neem je regelmatig deel aan toertochten, dan kan dit voordeel al snel oplopen:

  • T/m €5,00 inschrijfgeld, €1,00 korting;
  • T/m €10,00 inschrijftgeld, €2,00 korting;
  • Meer dan €10,00 inschrijfgeld, €3,00 korting.
Scan & Go
Met Scan & Go van de NTFU ga je sneller van start bij toertochten. Je hoeft geen briefjes meer in te vullen bij de inschrijftafel. Je laat je barcode scannen en weg ben je. Tenminste, als je van tevoren ook online hebt ingeschreven en betaald. Anders moet je nog even afrekenen aan de inschrijftafel.
Gratis Toertochten Kalendar
Leden ontvangen een gratis Toertochten Kalender in gedrukte vorm. Het overzicht van alle toertochten die in het komende seizoen worden georganiseerd vind je niet alleen op deze van de NTFU, maar ook in de gedrukte versies van de NTFU Kalender.