Wanneer? Zondag 16 juli a.s. worden de clubkampioenschappen van onze club verreden. Zowel de jeugd- als volwassen leden kunnen de strijd aangaan om een jaar kampioen te mogen zijn! Belangrijker als winnen, vinden wij tenminste, is dat je gewoon lekker sportief meedoet! Alle deelnemers zijn wat ons betreft winnaars! Vind je wedstrijden rijden niet leuk? Kom dan toch gezellig met je ouders, opa, oma, buren etc. kijken en je fietsvrienden aanmoedigen!

Waar? De clubkampioenschappen worden verreden bij en rondom het Jonkersgat. Dat is een kleine plas gelegen halverwege de Nijslootsweg te Gieten. Je rijdt op de Nijslootsweg door tot het grasveld. Dat is waar de start zal zijn. Daar kan ook aan de zijkant van de weg worden geparkeerd. Let op andere gebruikers van het bos, zoals MTB-ers en wandelaars! 

Hoe laat? De inschrijving is van 8.45 uur tot uiterlijk 9.15 uur. Je schrijft je in bij de inschrijftafel. De eerste wedstrijd begint om 9.30 uur.

We eindigen zo rond 12.30 uur met de prijsuitreiking.

Publiek
Uiteraard is het verstandig om veel publiek mee te nemen. Mensen die jou gaan aanmoedigen helpen om sneller te gaan fietsen.

Catering
Er is koffie, thee en een kleine versnapering tegen een geringe (contante) vergoeding verkrijgbaar.