Onze club heeft een geweldige groep vrijwilligers, en dit werd nogmaals bewezen tijdens het afgelopen weekend. Op Goede Vrijdag kwam een groep vrijwilligers van MTB De Hondsrug samen het clubgebouw een flinke opknapbeurt te geven.

De vrijwilligers hebben ervoor gezorgd dat modderige dagen geen obstakel meer vormen voor onze leden. Met veel zorg en precisie zijn er graskeien gelegd bij de ingang van ons terrein. Deze oplossing garandeert dat iedereen, ongeacht het weer, droge voeten houdt op weg naar het clubgebouw.

Maar daar bleef het niet bij. Ons geliefde clubgebouw, dat in de loop der tijd een groene aanslag had verzameld, is onder handen genomen. Gewapend met hogedrukreinigers en een flinke dosis doorzettingsvermogen, hebben onze vrijwilligers elke hoek van het gebouw ontdaan van viezigheid, waardoor het nu schittert in de lentezon.

De werkzaamheden zetten zich voort op zaterdag om de laatste hand te leggen aan onze nieuwe faciliteiten: de fietsenrekken. Deze zijn niet zomaar rekken; ze zijn speciaal ontworpen om MTB-fietsen op te hangen.

Onze dankbaarheid gaat uit naar iedereen die zijn tijd en energie heeft gestoken tijdens de werkzaamheden.

Vrijwilligers van MTB De Hondsrug tackelen modder en groen met succes!